Things to do in ‘t VeenVat

Tijdens ‘Things to do in ’t VeenVat’ kun je op zaterdagmiddag 16 maart in de Dissel kennismaken met allerlei activiteiten die Hooglanderveen en Vathorst te bieden hebben op gebied van cultuur, sport, welzijn en zorg. Kom en doe inspiratie op bij wel 40 initiatieven!

Natuurlijk staan ook medewerkers van de tuinderij van de Eemstadboerderij klaar om te vertellen hoe de tuinderij geluk, groenten, fruit, kruiden en bloemen teelt. Hoe je aandeelhouder kunt worden en wat dat precies inhoudt. Of misschien heb je interesse in wat verdieping in kennis en vaardigheden rond biologisch tuinieren? We vertellen je graag alle mogelijkheden. Op 16 maart is er trouwens ook open dag op de tuinderij, vanaf 10 uur, in het kader van NL Doet. Dus je kunt ook eerst komen kijken naar wat al groeit en bloeit, voor je naar ‘Things to do in ’t VeenVat’ gaat.

Wij worden vergezeld door andere interessante activiteiten: Toneelvereniging Eldorado, de Belangenvereniging Hooglanderveen en Fotoclub Zone V, diverse sportverenigingen, Rugbyclub Eemland, Welkomstwerk Hooglanderveen en Vathorst, de Brandweer VRU en nog veel meer.

‘Things to do in ‘t Veenvat’ is een mooie gelegenheid om kennis te maken met bewoners en activiteiten van Hooglanderveen en Vathorst.

Je bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 16 maart tussen 14:00-17:00 uur langs te komen in De Dissel, Disselplein 6 te Hooglanderveen. Toegang is uiteraard gratis.

Heb je een initiatief en heb je geen uitnodiging van ons ontvangen om deel te nemen, dan kunt je contact met de organisatie opnemen via hennyrouwhorst@hooglanderveen.net