Recept voor Russische bladkool

Russische bladkool. Ooit van gehoord? Ook in het winteraandeel van 2 februari zaten de zoete nootachtige kooltoppen van deze plant. Heerlijk, experimenteren met groente die je niet in de supermarkt vindt. Maar wat doe je ermee? Bij kool denk ik al gauw aan stamppot met spek. Jum! Maar met de goede voornemens in het achterhoofd,  is deze veganistische roerbakschotel ook superlekker.

“Recept voor Russische bladkool” verder lezen

Operatie tunnelkas van start tijdens NL doet

De tunnelkas van Tuinderij Eemstadboerderij heeft de westerstorm van 18 januari helaas niet overleefd.  Om de nieuwe tunnelkas op te bouwen hebben we hulp nodig! Op zaterdag 10 maart gaan we aan de slag met het voorbereiden van de grond.

Door de opzet van de tuinderij op het braakliggende bedrijventerrein kunnen we weinig bieden wat betreft voorzieningen. Wat we wel bieden is een leerzame ervaring en gezellige samenwerking tussen wijkgenoten.

Dus wil je zien hoe een stadstuinderij werkt en wil je ons helpen het nieuwe seizoen goed te beginnen?

Trek dan je laarzen en warme jas aan en kom op zaterdag 10 maart tussen 10 en 4 tijdens de landelijke NL Doet actie samen met ons de handen uit de mouwen steken. Aanmelden kan via eemstadboerderij@gmail.com.