Lid worden

Enthousiast geworden? Dan kun je aandeelhouder van Eemstadboerderij worden. Eemstadboerderij heeft inmiddels zo’n 40 aandeelhouders, en er is ruimte voor groei. Met de jaarlijkse bijdrage van de aandeelhouders worden de kosten voor de boer gedekt. In ruil daarvoor krijgt de aandeelhouder een wekelijks aandeel van de oogst.  Je kunt de aandelen ophalen op vrijdag en zaterdag bij onze groentekraam op het land.

Zomeraandelen 2020

Vanaf 1 mei oogsten we 30 weken groenten, kruiden en rood/zacht fruit, tot 21 november. Je krijgt hiervoor 5 à 8 keuzes uit het aanbod van die week aan groenten, verse kruiden en rood/zacht fruit. Dat is in de eerste weken voldoende voor 2 tot 3 maaltijden per week en in het hoogseizoen voor  3 tot 5 maaltijden. De groente moet je thuis meestal nog even gewassen, om het laatste zand eraf te spoelen. Je kunt alles ook bij je thuis laten bezorgen.

Prijs per week

Basis

Bezorgd bij je thuis

Oogstaandeel 1P

11,50

+1,50

Oogstaandeel 2P

21,-

+2,00

Oogstaandeel 3P

30,-

+2,50

Half extra oogstaandeel

+ 5,-

Gratis i.c.m. oogstaandeel

Strippenkaart (10x, prijs per keer)

13,-

+2,00

Proefaandeel vier weken

40,-

45,-

  1.  Aandeelhouders die zich voor 1 mei aanmelden voor het hele seizoen, krijgen een leuke verrassing van de tuin.
  2.  Onze vrijwilligers maken ook allerlei spannende en vooral lekkere producten met de groente en kruiden.  Wanneer we kruidenthee, kimchi, bouillon of andere producten ter beschikking hebben informeren we je hier natuurlijk over.  Deze producten vallen ook onder het oogstaandeel.
     In april zijn ook al groenten en kruiden beschikbaar en verkrijgbaar voor een vriendelijke prijs.

Bloemenaandeel

Je kan ook een bloemenaandeel nemen. Hierbij ontvang je elke 2 weken een interessante en mooie bos bloemen, gedurende 20 weken.

Prijs per week

Basis

Bezorgd bij je thuis

Bloemenaandeel

2,50

+2,00 of gratis i.c.m. groentebezorging

Eenmalig boeket bloemen

7,50

+2,00 of gratis i.c.m. groentebezorging

Andere zaken

  1. In september willen we tegen onkosten een gezellig en lekker diner organiseren voor de aandeelhouders. Hiervoor vragen we een eigen bijdrage van 15 euro per aandeelhouder. Nadere info (en aanmelding) volgt nog.
  2. Per aandeelhouder vragen we 3 euro per jaar zodat we lid kunnen zijn van een aantal nuttige netwerken.

Rekenvoorbeeld: Wil je voor 1 persoon groente ophalen en meedoen met het diner in september? Dan betaal je 11,50 x 30 wkn + 15 (diner) + 3 (netwerken) = 363 euro aan het begin van het seizoen.

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier of door een mailtje te versturen naar eemstadboerderij@gmail.com. Vermeldt hierin je naam, en welk aandeel je wilt.