Lid worden

Enthousiast geworden? Dan kun je aandeelhouder van Eemstadboerderij worden. Eemstadboerderij heeft inmiddels zo’n 40 aandeelhouders, en er is ruimte voor groei. Met de jaarlijkse bijdrage van de aandeelhouders worden de kosten voor de boer gedekt. In ruil daarvoor krijgt de aandeelhouder een wekelijks aandeel van de oogst in de periode vanaf 18 mei tot en met 17 november. Een aandeel bevat gemiddeld groenten en kruiden voor 3 tot 5 maaltijden, waarbij je kunt kiezen uit meerdere opties. Je kunt de geoogste groente ophalen bij onze groentekraam op het land of zelf oogsten, eventueel met (klein)kinderen.

Zomeraandelen Tuinderij Eemstadboerderij 2018

  •  1 persoonsaandeel: €238,50
  • 2 persoonsaandeel:  €318,00
  • Gezinsaandeel:  €424,00

De bedragen kunnen eventueel in 2 of 3 termijnen betaald worden.  Prijzen zijn inclusief 6% BTW.

Instappen gedurende het seizoen is mogelijk. Je betaalt dan voor het aantal weken dat je meedoet.

NB: de nieuwe prijzen van 2019 zullen bij de aandeelhoudersbijeenkomst in februari worden besproken en vastgesteld. Vanaf maart vind je deze op de website.

Voorjaarsactie: bloemenbonus

Als je voor 1 juni 2018 een vol seizoensaandeel koopt krijg je er een bloemenaandeel bij cadeau!

Bloemenaandeel

Een bloemenaandeel kost €68,90 . Hiervoor mag je 12x een bos bloemen komen plukken. Liever geen aandeel?  Bloemen kosten €7,50 per bos.

Werkaandeel

Als je structureel meehelpt op de tuinderij kan je een werkaandeel krijgen. Hoeveel korting je krijgt hangt af van de hoeveelheid uren die je besteedt (tot 100% op een klein aandeel). De werkzaamheden zijn uiteenlopend, zo kunnen we, naast hulp met het tuinderswerk, ook hulp gebruiken op gebied van administratie, promotie, website en distributie.

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier of door een mailtje te versturen naar eemstadboerderij@gmail.com. Vermeldt hierin je naam, en welk aandeel je wilt.