Lid worden

Wil jij ook graag 30 weken lang heerlijke groentes/kruiden bij ons komen ophalen? Dan kun je oogstaandeelhouder van de Eemstadboerderij worden. Hiermee ben je 30 weken verzekerd van een verse oogst! In 2023 verwachten we rond de 80 oogstaandelen te kunnen verdelen. Momenteel hebben wij (nog) geen wachtlijst, dus wees er snel bij!

Hoe werkt het?

Als oogstaandeelhouder kun je 30 weken lang  groentes/kruiden/zacht fruit bij ons komen ophalen. Wekelijks oogsten wij de gewassen en stallen het uit ins ons “winkeltje”. Vervolgens schrijven wij de hoeveelheden per oogstaandeel op het krijtbord. Je kunt dan zelf de groentes pakken, afwegen en meenemen. Naar verachting starten we de eerste week van mei (afhankelijk van het weer) en gaan we door tot eind november/begin december.  Je kunt je aandeel ophalen op donderdag vanaf 13:00 tot 17:00  en zaterdag vanaf 10:00 tot 13:00.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig door een oogstaandeel te bestellen via onze webwinkel. Heb je een vraag of betaal je liever via een factuur? Laat het ons dan weten door een berichtje te sturen via onze website of stuur een e-mail naar eemstadboerderij@gmail.com.

Voorbeeld oogst meiVoorbeeld oogst augustusVoorbeeld oogst oktober
1 portie spinazie
1 bosje radijs
1 portie slamix
1 paksoi
1 bosje kruiden
1 Courgette
1 Komkommer
2 Venkel of 1 portie snijbiet
1 portie sperziebonen
1 portie raapstelen
1 Ijsbergsla
1 portie tomaten 
1 bosje kruiden
1 Paksoi of 1 portie tatsoi
1 portie herfstrapen
5 Uien
1 portie wortel of 1 portie bieten
1 bleekselderij
2 Koolrabi
1 portie palmkool
1 bosje kruiden


Oogstaandeel 2023

Vanaf 1 mei oogsten we 30 weken groenten, kruiden en rood/zacht fruit, tot 21 november. Je krijgt hiervoor 5 à 8 keuzes uit het aanbod van die week aan groenten, verse kruiden en rood/zacht fruit. Dat is in de eerste weken voldoende voor 2 tot 3 maaltijden per week en in het hoogseizoen voor  3 tot 5 maaltijden. De groente moet je thuis meestal nog even wassen, om het laatste zand eraf te spoelen. 

Een oogstaandeel kost 13,50 per week voor 30 weken. Dit is genoeg voor 1-2 personen. Een proefaandeel kost 54 euro voor 4 weken. Na het proef aandeel is het mogelijk om over te gaan op een oogstaandeel. Je betaalt dan alleen de resterende 26 weken. Is een oogstaandeel te veel? Dan kun je een strippenkaart nemen met 10 strippen voor 150 euro. Hiermee kun je 10 keer een groentepakket komen ophalen.


Enthousiast geworden? Bestel dan direct een oogstaandeel via onze webwinkel en geniet 30 weken lang van een verse oogst! Heb je een vraag of betaal je liever via een factuur? Laat het ons dan weten door een berichtje te sturen via onze website of stuur een e-mail naar eemstadboerderij@gmail.com.