Roy is de stadsboer die full-time boert op de Eemstadboerderij.
Via kleinschalige landbouw wil ik mooie en duurzaam geteelde groente, fruit, bloemen en eieren leveren aan Amersfoort middels onze CSA. Doordat ik dit samen doe met vrijwilligers sta ik er niet alleen voor.  We zijn echt een pop-up boerderij, op tijdelijke grond en met veel frisse ideeën. Als jij energie, tijd of andere middelen hebt om hier aan bij te dragen hoop ik dat je contact met me opneemt!
Wytze, Jolke en Arnoud zijn de boeren die in 2016 begonnen zijn met de ‘Eemstadboerderij’ op het bedrijventerrein in Amersfoort Vathorst. Inmiddels zijn zij elders werkzaam.

Vrijwilligers
Bij de Eemstadboerderij werken wij met een enthousiaste groep vrijwilligers. Er is altijd een divers aanbod van klussen te doen, zoals: onkruid wieden, zaaien, oogsten, planten, snoeien, maaien, etc. Bij ons werken de vrijwilligers vrijblijvend. Dit betekent dat iedereen zijn eigen tijd indeelt. Het enige dat wij verwachten is dat je met plezier komt helpen! Lijkt het je leuk om ons als vrijwilliger te komen helpen? Neem dan contact met ons op!

Een kleine impressie van de Eemstadboerderij


De voormalige stadsboeren van de Eemstadboerderij:
Wytse is verder gegaan als de eerste biologische kippenfokker in Europa op Eemweide.
Jolke is verder gegaan als tuinder op een van de grootste CSA’s in Europa, de Kattendorfer Hof.
Arnoud produceert nog honing op de Eemweide bij Wytse.